Кольорові пакети банан з вирубною ручкою

Для упаковки товарів часто використовуються пакети з вирубною ручкою. Вони мають звичайну прямокутну або квадратну форму. На невеликій відстані від верхнього краю в них вирубуються овальні отвори, що дозволяє зробити ручки. Для зручності місце вирубки у середніх і великих пакетів зміцнюється додатковим шаром поліетиленової плівки.

Пакети банан можуть бути виготовлені як з поліетилену високого так і низького тиску. За замовчуванням безбарвні, але за бажанням замовника, ми можемо виготовляти пакети різної кольорової гами. Нанесення логотипу здійснюється на сучасному обладнанні.

Вони можуть бути однотонними або яскравими - з малюнками, оригінальними принтами або з логотипом компанії. Це створює приємне враження у покупців торгових мереж, які залюбки користуються цією фірмовою пакувальною продукцією.

Експлуатаційні та естетичні переваги пакетів з вирубною ручкою

кольорові пакети банан 

Дана поліетиленова продукція має акуратний, естетичний вигляд, при цьому продається за дуже низькими цінами, що робить її привабливою для створення рекламних, фірмових пакетів для магазинів. Пакети з вирубною ручкою є універсальною тарою, яка може використовуватися фірмами, торговими точками, магазинами, супермаркетами будь-якої спеціалізації. Нанесення логотипу на пакети дозволяє провести промо-акції, маркетингові програми, не витративши багато коштів. Передані споживачам пакети ще довгий час використовуються в побуті для господарських потреб, тому є відмінним рекламним інструментом, що підвищує лояльність до торгової марки або конкретного продавця.

Переваги кольорових пакетів з вирубною ручкою:

привабливе оформлення;

можливість нанесення малюнка або логотипу під замовлення;

щільний непрозорий поліетилен.

Ми виготовимо для вас пакети банан за найкращими умовами. Цей тип пакетів є одним з найпоширеніших видів упаковки на сьогоднішній день. Залежно від вашої продукції і ваших побажань, ми допоможемо вам підібрати матеріал і відповідну товщину плівки. В залежності від матеріалу, ручка може бути як з посиленням, так і без. Крім того, ми можемо зробити для вас пакети з нанесенням кольорового друку, наприклад з вашим логотипом і контактними даними.

Пакети виготовляються в широкій розмірній сітці прямокутної форми. Таке рішення крім зручності перенесення продукції дозволяє друку (логотипу, назви), що наноситься на пакет, бути читабельним. Ця властивість робить поліетиленові пакети з вирубною ручкою популярним інструментом для реклами.

Пакети крім своєї привабливості мають:

високу міцність, що дає можливість переносити в них досить важкі товари (завдяки вставкам для посилення ручок);

достатню місткість (за рахунок дна-складки або вставок з боків), завдяки чому продукція з легкістю поміщається, транспортується покупцями;

стійкість до зношування, за що відповідає властивість матеріалу, з якого пакети виготовлені;

Пакети нашої компанії незалежно від вибору порадують експлуатаційними якостями і зможуть вирішити поставлені перед ними завдання.

замовити пакети банан

Замовити кольорові пакети банан з вирубною ручкою

 Наше виробництво виготовляє високоякісні пакети з різних матеріалів. Найбільш широко затребувані пакети з ПНТ, ПВТ. По міцності кращими є варіанти з поліетилену низького тиску, тому в них можна поміщати сміливо продукцію вагою до 5-7 кг. Пакети банан ПВТ краще витримують механічні дії за рахунок еластичності, мають підвищену зносостійкість.

У нас ви можете замовити пакети:

з дном у вигляді складки, що підвищує місткість;

з посиленням (накладка для зміцнення вирізаного отвору);

без зміцнення ручки (звичайна вирубка під руку).

При зверненні до нас ви можете розраховувати на консультаційну підтримку, допомогу у виборі відповідних пакетів, а також доставку в будь-який регіон країни.

Замовляйте кольорові пакети банан з вирубною ручкою у виробника «Пласт», щоб отримати найкращу ціну.