Поліетиленові пакети з вашим логотипом

 Поліетиленові пакети (з вирубною ручкою, «майка» і ін.) є не тільки відмінним пакувальним матеріалом, але і ефективним рекламним майданчиком. Людина, складаючи свої покупки в пакет, підсвідомо запам'ятовує логотип. Завдяки цьому підвищується впізнаваність бренду, збільшується потік клієнтів і, як наслідок, розмір прибутку.

Якщо потрібне виготовлення пакетів з логотипом на замовлення дешево в Україні від виробника, звертайтеся в «Пласт» (Харків). Ми з 2010 року займаємося розробкою, випуском і продажем різної поліетиленової продукції. Вас обслужить персональний менеджер, який підкаже краще рішення.

пакети банан з логотипом

 Навіщо наносити логотип на поліетиленові пакети

 Рекламні пакети - найбільш розповсюджуваний варіант для магазинів, інтернет-майданчиків, виробничих комплексів. Вони підходять для бізнесу будь-якого масштабу, яким необхідний розвиток і збільшення числа потенційних покупців. Навіщо наносити логотип на поліетиленові пакети:

- це найдешевша реклама, яка стоїть в десятки разів менше, ніж звернення до телекомунікаційну компанію або друковані ЗМІ;

- безкоштовно роздані під час акцій пакети вказують на турботу компанії про клієнта;

- логотип фірми на упаковці повністю відповідає корпоративному стилю.

Як і де замовити фірмові пакети оптом

Вам не доведеться довго шукати, як і де замовити фірмові пакети оптом. Брендовану пакувальну продукцію на вигідних для клієнтів умовах виготовляє компанія «Пласт». Можливий як великий, так і дрібний опт. Пакети з вирубною ручкою пропонуються тиражем від 5000 штук, а «майки» - від 10 000 штук.

За бажанням клієнта - дизайн розробляється індивідуально. Запропонуємо декілька макетів на вибір. Логотип компанії буде виконаний в корпоративному стилі, з урахуванням всіх вимог замовника. Можлива повнокольоровий друк з використанням флексографії.

пакети майка з логотипом Компанія «Пласт» є виробником поліетиленової продукції. Випуск упаковки відбувається на висококласному полімерному обладнанні. Завдяки наявності власних виробничих потужностей вдалося максимально зменшити вартість продукції для клієнтів. Пакети зі своїм логотипом - це дешево: орієнтовно ціна на «маєчки» і «Рейтер» на 10-15% нижча за ту, яку пропонують конкуруючі компанії.

Витрачені на упаковку гроші виправдають себе. Корпоративний стиль стане більш впізнаваним для клієнтів, що дозволить збільшити прибуток компанії. Недорого можна придбати як маленькі, так і великі пакети.

Доставка пакетів з логотипом по Харкову і по всій Україні

Виробництво компанії «Пласт» розташовується в Харкові. Гарантуємо оперативну доставку пакетів з логотипом по Харкову і по всій Україні (навіть у віддалені регіони). Як тільки товар буде готовий, його відправлять за вказаною адресою. Ви отримаєте брендовані пакети протягом декількох робочих днів.

Замовте продукцію на «Пласт», щоб упаковувати продовольчі і непродовольчі товари, а також дешево рекламувати свою компанію для широкої споживчої аудиторії та донести до людей контактну інформацію. Наші менеджери запропонують вигідні умови співпраці, як приватним особам, так і великим торговим фірмам.