Як вибрати поліетиленові пакети для упаковки товарів

Успіх в бізнесі складається з дрібниць. Одна з них - грамотна упаковка продукції. Чим би ви не займалися, вам обов'язково стануть в нагоді поліетиленові пакети для упаковки. Пакети однозначно потрібні в продуктових і господарських магазинах, овочевих крамницях, ринках і аптеках.

Але навіть якщо ви реалізуєте великогабаритний товар, не поспішайте відмовлятися від мішків. Наприклад, при доставці меблів потрібно кудись складати петлі, саморізи, чохли та інші комплектуючі. В такому випадку теж виручають поліетиленові пакети.

Виробництво «Пласт» забезпечить вас на вигідних умовах усіма необхідними поліетиленовими пакетами.

Переваги поліетиленових пакетів

 поліетиленові пакети 

Пакувальні вироби з поліетилену володіють наступними перевагами:

захищають продукцію від попадання вологи, забруднень і пилу;

приймають форму вмісту за рахунок своєї еластичності;

підходять для багаторазового застосування;

не пропускають повітря, тому товар не просочується сторонніми запахами і зберігають свій. Примітно, що рослинам, овочам і фруктам, навпаки, потрібен кисень, тому спеціально для них існують перфоровані пакети.

Пакувальні поліетиленові пакети відрізняються за розміром, щільності, призначенням і не тільки. Щоб визначити, який варіант підходить під ваш бізнес та специфіку товару, потрібно звертати увагу на деякі нюанси.

Які є поліетиленові пакети для упаковки товарів

Пакети виготовляються з поліетилену низького або високого тиску. Вироби з ПНТ призначені більшою мірою для зберігання, ніж для перевезення. Найтонші підходять для фасування харчових і нехарчових товарів. Наприклад, круп або пральних порошків. Їх максимальна вантажопідйомність до 1,5 кг. Більш щільні види витримують до 7 кг, але вони, як і тонкі, не стійкі до проколів.

Пакети ПВТ ??досить щільні, не шарудять і витримують механічні пошкодження. Їх матова поверхня придатна для нанесення будь-яких зображень. Різноманітність дизайнів і привабливий зовнішній вигляд дозволяє використовувати їх в якості подарункової упаковки.

Навантаження, яке витримує певний пакет залежить від його товщини. Товщина вимірюється в мікронах. Якщо торгуєте дрібними товарами, наприклад, насінням для розсади або випічкою, підійдуть пакети з показником до 13 мкм. Переплачувати за велику щільність немає сенсу. А якщо продукція важить 10-20 кг, тоді потрібні вироби товщиною від 30 мкм.

замовити поліетиленові пакети При виборі параметрів поліетиленового пакувального пакета враховуйте розміри вашої продукції, наявність вигинів, опуклостей і гострих країв. В аптеках і косметичних магазинах актуальні тонкі маленькі пакети, а в супермаркетах і відділах побутової техніки потрібні щільні і місткі мішки.

Є багато видів поліетиленових пакетів: майка, фасувальні, з вирубними ручками та інші. Їх поділяють залежно від призначення для харчових товарів, пакування шин і коліс, одягу або гарячої продукції і т.д. У кожного певні характеристики і показники. Наприклад, пакети для гарячої продукції оснащені перфорацією, яка дозволяє уникнути утворення конденсату і псування вмісту.

Замовити поліетиленові пакети для пакування своєї продукції

Наше сучасне виробництво забезпечує якісною пакувальною продукцією українських споживачів. Ми здатні випускати різноманітні види поліетиленових виробів, включаючи фірмову продукцію з нанесенням друку логотипу. Наші поліетиленові пакети - це доступна і безпечна упаковка, яка корисна в будь-якій справі. Замовити пакети з ПНТ або ПВТ в будь-якому обсязі ви можете у відділі продажів компанії «Пласт» ☎️ 067-734-83-96.