Виробництво пакетів майка з логотипом Україна

 Фірма «Пласт» з Харкова пропонує пакети майка оптом в Україні, від виробника з ручками за індивідуальними замовленнями, в тому числі друк логотипів (або інших зображень) на пакетах, що виробляються нами. У ці недорогі і місткі пакети зручно складати покупки на касі, а зручність клієнтів - важлива складова успіху любоъ торгівельної компанії. Такі пакети виготовляються нами з ПНТ - вони легкі, недорогі у виготовленні і дуже зносостійкі.

пакети майка

 Крім того, пакети, на яких логотип бренду виконаний помітно й ефектно, послужить додатковою рекламою бізнесу на довгострокову перспективу - адже продукція виробництва «Пласт» довговічна і практична. Як правило пакет із друком, на якому нанесені зображення і логотипи, викличе більше довіри до вашої компанії і підвищить прибутковість бізнесу.

Переваги пакетів майка

 Більшість наших клієнтів з України до очевидних переваг цих поліетиленових кульків відносять високу якість та розумну ціну. Крім того, звернувшись до нас, ви отримаєте на замовлення пакети високої міцності. Запорука якості - високоякісні матеріали, з яких виготовляються пакети майка - поліетилен низького тиску. Ці пакети витримують істотну вагу і оптимально підходять для транспортування та пакування будь-яких товарів, включаючи харчові.

Ці кульки гранично прості в конструкції, але ергономічні і функціональні: саме таки пакети необхідні в торгових точках. Тому такий спосіб упаковки товарів дуже популярний. Ручки пакетів розподіляють вагу рівномірно, тому користуватися ними просто і зручно.

Створені на замовлення, пакети від «Пласт» можуть бути виконані в будь-яких кольорах, також можливий друк на пакеті різнокольорового малюнка (зазвичай на білому фоні друкується малюнок в 1-2 кольори). У нас ви можете замовити виробництво пакетів унікального дизайну і виділитися серед конкурентів. Більш того, на кожен пакет ми, як виробники, гарантуємо якість і довговічність. Додайте на пакетах свою торгову марку і користуйтеся перевагами дешевої реклами.

пакети майка оптом

 Замовити пакети майка оптом

 Ми займаємося виготовлення пакетів майка оптом в Україні, зазвичай вони випускаються шириною від 200 до 440 міліметрів і заввишки від 350 до 800 міліметрів. Довжина розвороту бічних складок (фальців) може становити від 350 до 800 міліметрів. Для виробництва пакетів майка використовується високоякісний первинний поліетилен низького тиску.

Додаткова інформація при замовленні: виробництво пакетів можливо в будь-яких кольорах. Ви можете замовити пакети з логотипом або з нанесенням будь-якого іншого або без нього. За вашим бажанням, ми можемо використовувати біологічно руйнуватися добавку.

Пакети майка від нашої компанії мають гігієнічні сертифікати відповідності і можуть бути використані для упаковки харчових продуктів. На прохання замовника, ми можемо розмістити на ручки пакетів відповідну мітку. Як варіант, може бути надрукований штрих код для сканування, що полегшить продаж цієї упаковки у вашій торгівельній мережі.