Поліетиленові пакети оптом

поліетиленові пакети Поліетиленові пакети набули широкої популярності серед покупців. Сьогодні важко уявити навіть невеликий магазин без власної фірмової поліетиленової продукції. Великі торгівельні компанії щодня використовують велику кількість різних за розміром і призначенням пакетів.

Більшість пакетів виготовляють із поліетилену високої щільності. Це так звані пакети, що шелестять. Вони відрізняються низькою вартістю та міцністю. Поліетиленові пакети можуть витримувати вагу до 30 кг і це навіть без додаткового укріплення ручки. Для того щоб пакет став більш містким під час виробництва його доповнюють донними і бічними складками.

Замовлення поліетиленових пакетів має свої переваги. Сьогодні це черговий маркетинговий хід, адже пакети досить успішно використовують як рекламний засіб. Кожна людина, яка отримує ваш фірмовий пакет одраз стає не тільки потенційним чи реальним покупцем, але й вашим рекламним агентом. Чим більше пакетів, тим більша ймовірність того, що реклама про товар дійте до споживачів.

Виробництво поліетиленових пакетів

Виготовлення пакетів починається з відбору сировини. Поліетиленові гранули завантажують у спеціальний відсік екструдера, там він просувається по шнеку та нагріваються. За допомогою повітря розплав роздувається. Поліетиленові гранули, таким чином, перетворюються на плівку. На сьогодні більшість підприємств по виробництву пакетів укомплектовані сучасним обладнанням, що дозволяє випускати плівку різної товщини.

На наступному етапі на поліетиленову плівку наносять логотип, слоган, інформацію про діяльність фірми. Зображення друкується за допомогою флексографічної машини. Флексодрук дозволяє наносити на пакет до 4-х кольорів одночасно. Це один із найвигідніших та найсучасніших способів нанесення логотипів.

поліетиленові пакети оптомДалі поліетиленова плівка потрапляє у різально-паяльну машину. На виході отримуємо поліетиленовий напівфабрикат, тобто пакет без ручок. Для того щоб отримати пакети з ручками, продукцію необхідно додатково скористатись вирубним пресом.

Завдяки флексодруку пакети виглядають більш презентабельно. Пакет з логотипом – це вже не просто упаковка, а ефективний рекламний хід. Ідеально підходять для розміщення логотипів та реклами пакети з петлевою ручкою, пакети «банан», «майка». Флексодрук дозволяє отримати якісний поліетиленовий пакет з яскравим зображенням за низькою ціною.

Чому вигідно купувати поліетиленові пакети оптом

Для того щоб заощадити певну суму грошей спеціалісти рекомендують купувати товари оптом. Це дозволяє придбати якісну продукцію за найнижчими цінами. Оптова торгівля буде вигідна як великим підприємствам, так представникам малого та середнього бізнесу. Поліетиленові пакети найкраще замовляти великими партіями. Набагато вигідніше зробити одне велике замовлення, аніж купувати пакети кілька разів невеликими партіями.

Замовляйте поліетиленові пакети оптом у компанії “Пласт”. Вас приємно здивують обслуговування та ціни. Вибір поліетиленової продукції досить широкий, ви зможете з легкістю замовити потрібний товар. Детальнішу інформацію про діяльність компанії “Пласт” ви можете отримати у наших менеджерів.