Пакети поліетиленові - Львів

пакети поліетиленові Львів Поліетилен – зручний матеріал, який дуже високо цінується на ринку пакувальних товарів. Він використовується для виготовлення пакетів, мішків, плівки. Усі ці вироби незамінні у торгівлі, на виробництві та у господарстві. Завдяки своєму привабливому зовнішньому вигляді пакети можуть бути використані як зручна та естетична упаковка. Поліетиленові пакети відповідають усім необхіднім вимогам: екологічно безпечні, надійні, доступні.

Упакувати товар так само важливо як і розрекламувати його. Без цього неможлива ефективна реалізація продукції. Красива і зручна упаковка – це не завжди великі витрати. Так наприклад, поліетиленова продукція з логотипом не потребує значних витрат, але демонструє стабільний результат. Піклуючись про зручність клієнтів, все більше компаній замовляє поліетиленові пакети оптом. Такі замовлення дозволяють заощадити бюджет і отримати якісну продукцію. Як правило оптових тиражів вистачає на велику кількість часу.

Пакети із полімерної сировини дуже поширені на вітчизняному ринку. Їх можна зустріти на будь-якому виробництві незалежно від того, що воно виготовляє. Мільйони людей по всій Україні купують пакети кожного дня. Сьогодні нікого не дивує така поширеність продукції із поліетилену. Вона може бути використана у оптовій та роздрібній торгівлі.

Виробництво пакетів - Львів

замовити поліетиленові пакети у Львові

 Пакети поліетиленові Львів можна замовити в компанії Пласт. Ми впевнені в своїй продукції, тому що використовуємо тільки якісні поліетиленові гранули. Для того щоб виготовити пакети необхідно піддати гранули екструзії. Апарат для екструзії влаштований таким чином, що він із легкістю розплавляє поліетилен та барвники у однорідну масу. Далі із цієї маси видувають, так званий, поліетиленовий рукав. Для того щоб на поверхню пакету можна було нанести логотип у найвищій якості, необхідно обробити рукав коронним розрядом. Після цього навіть найтонший шар фарби ляже рівномірно.

Що стосується логотипу, то його наносять завдяки флексографічному апаратові. Він працює з гнучкими кліше та екологічними фарбами. На сьогодні флексографія залишається найбільш зручним способом нанесення малюнків на різні поверхні, у тому числі і поліетилен. Для початку узгоджується логотип із замовником і починається підготовка до друку. Компанія Пласт виготовляє кліше для друку із фотополімерних матеріалів.

 Пакети поліетиленові – найнеобхідніша упаковка в сучасному торговому процесі. Без неї складно уявити успішну діяльність будь-якого магазину чи ринку. Покупці позитивно сприймають пакети з оригінальними малюнками. Для того щоб привернути ще більше уваги до своєї фірми замовляйте друк пакетів з логотипом.

Замовити пакети у Львові

Компанія Пласт виготовляє пакети поліетиленові у Львові. Ми розуміємо усю важливість якісної упаковки у центрі Західної України і забезпечуємо ринок великою кількістю якісних пакетів із поліетилену. Ми завжди готові до взаємовигідного співробітництва. Зробити замовлення можна у нашого представника в телефонному режимі.