Пакети майка з вашим логотипом

Продукцією такого типу, з огляду на економічність та простоту її виробництва, користується більшість магазинів і торгових мереж, комерційних і некомерційних організацій. Ці фактори, в поєднанні зі зручністю, місткістю і високою міцністю, дозволяють зарахувати пакети майка до предметів масового споживання.

Пакети з логотипом, ціна яких в нашій компанії найбільш доступна і вигідна, ми виготовляємо тільки з первинного поліетилену, що відповідає всім гігієнічним нормам. Матеріал придатний для упаковки і зручного транспортування продуктів харчування. Одним з вигідних варіантів, який ви зможете придбати за недорогою ціною - пакети майка з логотипом.

Мабуть, один з найвагоміших аргументів на користь даної пакувальної продукції - це можливість наносити на них будь-яку символіку або інформацію, що має відношення до діяльності вашої компанії. Пакети майка з вашим логотипом є додатковою рекламною площадкою, доступ до якої буде відкритий для максимальної кількості людей.

Чому варто віддати вибір пакетам майка з вашим логотипом

пакети майка з логотипом 

Оптимальним рішенням з точки зору якості, ефективності та ціни по праву можна вважати такий вид поліетиленової упаковки, як пакети майка з логотипом. Друк логотипу на пакетах дозволяє підвищити впізнаваність брендів і налаштувати до себе клієнтів.

Вартість пакетів майка з друком завжди залишається нижче, ніж у поліграфії. Ми можемо виготовити необхідну кількість продукції в мінімальні терміни, оптовими обсягами. Ви не знайдете зіпсованої продукції в партії: ми здійснюємо контроль якості продукції на виході з технологічної лінії.

Ми виконуємо якісний друк на поліетиленових пакетах майка, без патьоків фарби і дефектів зображення. Ви можете вибрати будь-яке зображення, яке б вкладалося в вимоги технології друку, і в обумовлені терміни ви отримаєте необхідну кількість готової продукції.

Ми приділяємо велику увагу сировині, з якої виготовляємо продукцію, а також якості друку. Купуючи пакети від виробника «Пласт», ви можете бути впевнені в їх відповідності до технічного завдання.

Пакети майка з логотипом, які ви можете замовити

замовити пакети майка з логотипом

Як правило, друк на пакетах такого типу складає від 1 до 4 кольорів. За бажанням, їх число може бути збільшено, але це недоцільно. Завдяки високоякісному друку з багатою палітрою кольорів, логотип виглядає більш ефектно, що дозволить привернути увагу більшої кількості клієнтів.

Як матеріал для виробництва пакетів майка з логотипом використовується поліетилен низького тиску (ПНТ), товщина якого становить, в середньому, 6-30 мкм (за бажанням клієнта може бути і збільшена). Плівка буває прозорою, білою або кольоровою. Дешевизна матеріалу ніяк не відбивається на вантажопідйомності пакета, який витримує навантаження в межах 2-40 кг, завдяки характеристикам самого матеріалу і грамотної конструкції упаковки.

Також пакети майка можуть виготовлятися з поліетилену високого тиску (ПВТ). Завдяки таким характеристикам, пакети майка з нанесенням малюнка можуть бути досить великими, не втрачаючи при цьому своїх характеристик міцності.

Наявність бічних фальців, що збільшують обсяг, дозволяє використовувати пакети майка з логотипом для пакування габаритних предметів або великої кількості різних продуктів. Наша компанія пропонує широкий вибір поліетиленової продукції для упаковки, в числі якої пакети майка з вашим логотипом. У нас можна купити пакети оптом за низькою ціною будь-яких розмірів, з друком будь-якого зображення. Пакети майка з логотипом стануть чудовою рекламою вашої компанії, а завдяки якості пакетів, довіра споживачів безсумнівно зросте.

Приклади нашої продукції цієї категорії ви знайдете тут.