Пакети для одягу поліетиленові: практично і зручно

Зберігати, перевозити і упаковувати одяг зручно в поліетиленових пакетах. Це дає можливість захистити речі від пилу, вологи, від молі та інших шкідників, ізолювати їх від неприємних запахів. Така упаковка користується великою популярністю. Найчастіше дані вироби потрібні на речових складах і магазинах, які зберігають велику кількість текстильного товару. При цьому багато торгових точок використовують упаковку зі своїм логотипом. Цей маркетинговий хід створює додаткову рекламу торгового бренду. Упаковка з якісного матеріалу виглядає солідно і викликає повагу і довіру до торгової організації. Пакети для одягу корисні і в побуті, так як вони естетичні і практичні.

Саме таку практичну і зручну пакувальну продукцію власного виробництва пропонує компанія «Пласт».

Поліетиленові пакети для одягу - недорога і міцна упаковка

поліетиленові пакети для одягу При складуванні і продажу товару з текстилю дуже важливо зберегти його цілісність і товарний вигляд. З цією метою використовують пакувальні вироби.

Пакети для одягу забезпечують:

захист від зовнішніх факторів;

збереження первісного вигляду;

збільшення терміну зберігання.

Компанія «Пласт» виготовляє пакети стандартних і нестандартних розмірів. За індивідуальним запитом ми готові виготовити упаковку за розмірами замовника. Наше обладнання дозволяє перенастроювання під задані параметри. Вся наша продукція є безпечною і надійною. Вона не має запаху, не виділяє в навколишнє середовище шкідливі хімічні сполуки.

Ключовими характеристиками виробів для упаковки і зберігання речей є наступні показники:

міцність матеріалу;

надійний захист від пилу і вологи;

стійкість до сонячних променів;

безпека для здоров'я;

можливість багаторазового використання;

невисока ціна.

Прозора упаковка на основі поліетилену дає можливість покупцеві добре розглянути товар перед покупкою. При цьому речі не помнуться і не забрудняться.

Компанія «Пласт» - вигідна ціна на поліетиленові пакети для одягу

пакети для одягу вигідна ціна Наша компанія пропонує пакети для одягу будь-яких розмірів. На ринку пакувальних виробів ми працюємо з 2010 року. Компанія працює на високотехнологічному обладнанні, що робить нашу продукцію надійної і довговічною. Ми відповідаємо за її надійність, оскільки кожна партія виробів проходить контроль якості.

Якщо ви хочете підвищити свою впізнаваність, проінформувати і залучити велику кількість нових клієнтів, то замовні пакети для одягу з логотипом вашої фірми - саме те, що вам потрібно. Ми пропонуємо зробити замовлення на виготовлення пакетів, ціна на які буде по кишені будь-кому.

Ціна, як відомо, є одним з найбільш важливих критеріїв при закупівлі пакетів для одягу з поліетилену. Останнім часом на ринку дуже затребуваною послугою вважається виготовлення пакетів, ціна на яку в різних компаніях відрізняється. Найчастіше вартість сильно завищена. Це обумовлено наявністю великої посередницької націнки. Через що багато фірм мають помилкову думку з приводу дорожнечі реклами бренду. Але у нас можна замовити виготовлення пакетів для одягу, ціна на які буде дуже прийнятною для всіх, так як ми є заводом-виробником.

Безліч компаній вже придбало у нас надійну упаковку, і всі вони залишилися задоволені. Протягом багатьох років виготовлення фірмових пакетів для одягу є нашою спеціалізацією.

Якщо у вас виникнуть питання при замовленні пакетів для одягу, ви можете звернутися до наших консультантів ☎️ 067-734-83-96. Вони професійно дадуть відповіді на всі виниклі питання. Ми дорожимо своєю репутацією, тому до кожного клієнта у нас індивідуальний підхід, а деякі постійні клієнти у нас мають додаткові знижки.