Пакети для коліс - вигода від компанії Пласт

пакети для коліс Будь-який товар необхідно забезпечити зручною і практичною упаковкою для зберігання і реалізації. Якщо в одному автомагазині покупцеві запропонують пакети, в яких можна з комфортом донести шини до багажника автомобіля, а в іншому, розташованому в безпосередній близькості, знехтують питаннями упаковки, будьте впевнені, в наступний раз клієнт поїде в перший.

Однак спеціалізовані автомагазини - не єдине місце, де просто необхідна подібна упаковка. Всілякі СТО, майстерні, шиномонтажі також повинні мати у своєму розпорядженні цей товар, адже маючи пакети для колісних дисків і покришок набагато легше зберігати ці предмети в належному товарному вигляді.

Такі пакети для коліс можуть стати в нагоді звичайному автолюбителю, наприклад, для зберігання сезонної гуми. Якщо в наявності немає гаража, колеса зазвичай залишають на балконі, а то і в передпокої або в загальному коридорі, тому важливо, щоб вони виглядали акуратно і естетично.

Основні переваги пакетів для коліс:

1) Головна перевага пакета для шин в тому, що в нього можна упакувати шини. Ось так все просто й невигадливо, але спробуйте знайти інший пакет, в який вліз би такий нестандартний предмет. Потрібно враховувати не тільки форму, а й вантажопідйомність, адже пакети для коліс витримують колесо в зібраному вигляді, разом з диском. Тому для тих, хто постійно має справу з колесами і покришками, плюси цих пакетів очевидні.

замовити пакети для коліс 2) Пакети для коліс можуть стати відмінним рекламним носієм. Варто розмістити на ньому логотип своєї компанії, і будьте впевнені - автолюбитель, який придбав його для зберігання сезонної гуми, запам'ятає назву вашої фірми.

А якщо уявити, що шини, упаковані в такі пакети, стоять в якомусь СТО з високою пропускною здатністю? Стає зрозуміло, що кількість людей, які запам’ятає ваш логотип в очікуванні своєї відремонтованої машини, буде обчислюватися сотнями і тисячами.

3) Пакети для коліс з поліетилену коштують досить недорого, що робить їх доступною і економічною упаковкою.

Тому якщо ви пов’язані з автомобільним бізнесом та ще не придбали цю зручну упаковку для зберігання шин, у вас є шанс придбати пакети для коліс прямо зараз.

Такі вироби відрізняються презентабельним зовнішнім виглядом, підходять для рекламних цілей. На поверхню легко нанести рекламну інформацію за допомогою сучасних технологій, якими володіє компанія Пласт. При цьому зображення буде яскравим, стійким до погодних явищ, ультрафіолетових променів, механічних і хімічних впливів. Такі вироби не тільки міцні, але також індиферентні до дії вологи, температурних перепадів.

Щоб вигідно замовити пакети для коліс та іншу пакувальну продукцію, звертайтеся до відділу продажів компанії «Пласт»☎️ 067-734-83-96 .