Пакети для бутлів з можливістю брендування

виробництво пакетів для бутлівЗахистити тару від пилу, забруднення, потертості, а також надати акуратний зовнішній вигляд допомагають пакети для бутильованої води. Особливо популярною така упаковка стала зважаючи на постійне зростання попиту на бутильовану питну воду.

Компанія «Пласт» - надійний виробник і постачальник пакувальної тари з поліетилену в Україні. Одними з профільних видів нашої продукції є пакети для бутлів 19 літрів. Наших постійних клієнтів приваблює вигідна ціна, висока якість пакувальної продукції і своєчасне виконання замовлень.

Особливості пакетів для бутлів

Поставка кулерних бутлів з водою здійснюється в поліетиленових пакетах. Розглянемо, чому необхідна упаковка для такої тари. По-перше, поліетиленові пакети для бутлів використовуються як захисний шар при транспортуванні і зберіганні тари. Будь-які зовнішні механічні пошкодження (подряпини, вм'ятини) зроблять ємність непридатною для експлуатації. Пакети знижують навантаження на їх поверхню.

По-друге, відповідно до санітарно-гігієнічним вимог, пакети для бутлів 19 літрів, що купуються безпосередньо у виробника або у іншого постачальника, повинні транспортуватися в захисній оболонці. Поліетилен надійно запобіжить забруднення ПЕТ тари. Постачальники і споживачі можуть бути впевнені в чистоті доставленої тари.

Пакувальні пакети для бутлів виготовляються з поліетилену низького тиску, який характеризується високою міцністю і нейтральністю хімічного складу. Посилені зварювальні шви такої упаковки допомагають витримати велике навантаження. Після одноразового використання пакет для бутлів 19 літрів може застосовуватися для транспортування ємностей з водою або в інших цілях.

Широкі ручки підвищують зручність перенесення тари. Це особливо важливо для фірм, які здійснюють адресну доставку води, коли доводиться піднімати ємність на високий поверх (при відсутності ліфта). Купуючи за індивідуальним замовленням пакети для бутлів 19 літрів оптовою партією, ви економите кошти на упаковці і створюєте запас витратних матеріалів на тривалий час.

Перш ніж замовити пакети для бутлів оптом, варто отримати уявлення про види та характеристики продукції, що пропонується виробником. Компанія «Пласт»  гарантує відмінну якість власної упаковки. Наші вироби з поліетилену відрізняються однорідною структурою і гнучкістю, що визначає високий запас міцності виробів (на розрив і розтягнення). Купити пакети для бутлів 19 літрів оптової партією вигідне рішення, як щодо ціни, так і за умовами поставки.

На нашому підприємстві використовується обладнання останнього покоління для випуску пакувальних матеріалів і тари, кожна партія перевіряється на співвідповідача санаторним нормам, показниками міцності. Замовляючи пакети для бутлів оптом від виробника «Пласт», ви гарантовано отримаєте пакувальні вироби високої якості в узгоджені терміни.

друк на пакетах для бутлів

Брендування пакетів для бутлів

 За бажанням клієнтів ми можемо наносити на пакети, які ви плануєте купити оптом під замовлення, різноманітну графіку, логотипи, а також будь-яку інформацію рекламного характеру. Друк на поверхні поліетилену барвистої реклами компаній, що доставляють воду, дає можливість ознайомитися з нею і потенційним покупцям: клієнтам, співробітникам офісів і підприємств.

При замовленні друку в нашій компанії вибирайте правильні колірні поєднання (одне або двокольорове), розташування блоків інформації про ваше підприємство: назва, контактні телефони, адресу. Чим яскравіше буде напис, тим більше краще вона запам'ятається. Тепер замовнику не доведеться шукати ваші координати - вони є на пакеті.

Гарантуємо, що зображення на ваших фірмових пакувальних виробах будуть довго зберігати первинну чіткість і яскравість.

Як замовити і купити пакети для бутлів

Заявку на покупку пакетів для бутлів 19 літрів від виробника «Пласт» надсилайте нам на електронну пошту або погоджуйте замовлення по телефону з нашими менеджерами по продажах. Ви можете озвучити свої побажання за щільністю матеріалу, а також за розмірами виробів та іншими характеристиками. Якщо виникнуть питання, наші фахівці розгорнуто зможуть відповісти на них.

Питання, як буде виглядати фірмова упаковка для бутлів, заздалегідь обговорюється та узгоджується. Після обробки замовлення наші фахівці обов'язково зв'яжуться з вами для уточнення деталей. Прийміть до уваги, що ми співпрацюємо з підприємствами по всій Україні.