Пакети банан з логотипом і укріпленою ручкою у Львові

Західна Україна славиться своєю природою та культурою. Багато туристів з усієї країни приїздять сюди на екскурсію та на відпочинок. Львів, як центральне місто, має розвинуту інфраструктуру і готовий гостинно прийняти усіх відвідувачів. У цьому місті представлена достатня кількість відомих магазинів та крамничок. Тут можна знайти все для вдалого шопінгу. Власники магазинів часто проводять сезонні знижки та різноманітні акції для того щоб привернути увагу потенційний покупців до своєї продукції. Саме тому великим попитом у Львові користуються пакети з логотипом. Найчастіше для нанесення зображення використовують пакети банан. Вони мають стильний вигляд та високу якість.

Де замовити пакети банан з логотипом у Львові

Компанія «Пласт» виготовляє і постачає пакети банан з логотипом у Львів. Це найкращий вибір для упаковки будь-яких товарів. Зручна прямокутна форма пакету дозволяє розмістити зображення у найкращій якості. Цей пакет має глянцеву поверхню та щільну плівку, що додає виробу привабливого вигляду. Логотип на поліетиленовій упаковці відіграє чи не найголовнішу роль. Покупець може не врахувати якість товару, але такі аспекти як вартість і упаковка не можуть залишитись непоміченими. Саме тому всі фірми приділяють неабияку увагу розробці зображення на упаковці.

Виготовляються пакети банан у Львові із якісних гранул поліетилену, які змішують з добавками і пігментами. Найбільш популярними варіантами є пакети білого та чорного кольору, тому часто додають самі ці барвники. За замовленням клієнта можна виготовити пакети будь-якого кольору. Головне, щоб на ньому добре виглядав логотип. Після того як сировину піддають екструзії з отриманої маси видувають поліетиленовий рукав. Для того щоб на нього можна було нанести зображення, його активують за допомогою коронного розряду.

Пакети банан з логотипом у Львові виготовляються нами завдяки використанню флексографічного методу. Для цього зображення переноситься з гнучкого кліше безпосередньо на поліетиленову плівку. Флексодрук дозволяє отримувати високоякісні відбитки майже на кожному матеріалі. Його використовують для друку обгорток, етикеток, пакетів. Зображення на пакеті банан може бути нанесене декількома кольорами. Кольоровий логотип формують завдяки комбінуванню 6 фарб. Ця технологія забезпечує зображенню особливу якість та яскравість.

Пакети банан з укріпленою ручкою у Львові

Особливість пакетів банан полягає у тому, що вони можуть мати укріплену ручку. Така конфігурація гарантує їм підвищену надійність та міцність. Зміцнення ручок може відбуватись декількома шляхами. Гарячий метод дозволяє випустити пакети підвищеної надійності за рахунок приклеювання додаткової смужки поліетилену біля ручки. Такі ручки хоч і не порушують загальний стиль дизайну, але завдяки зміцненню стають більш помітними. Холодний спосіб дозволяє майже непомітно укріпити ручки.

Пакети банан можна зміцнити як холодним, так і гарячим способом. Головне визначитись яка з переваг має для вашого бізнесу у Львові визначне значення. Так, холодне зміцнення забезпечує відмінний зовнішній вигляд, тоді як гаряче – найкращу надійність.

Ціни нашого підприємства на звичайні пакети банан з логотипом та пакети з укріпленою ручкою більш ніж конкурентні по Львову.

«Пласт» виготовляє пакети банан з логотипом для львівських компаній. Такі пакети вирізняються досконалим дизайном та функціональністю. Маємо широку розгалужену мережу по всій країні. Ми з радістю виконаємо ваше замовлення та відправимо продукцію будь-якою транспортною компанією.