Купити поліетиленові пакети в компанії «Пласт»

 Поліетиленова продукція значно спрощує життя кожного з нас. Це ідеальна упаковка для продуктів, одягу та інших товарів. Вона не має практично жодного недоліку, зате має масу переваг, якими користуються комерційні організації та промислові компанії. Купити поліетиленові пакети особливо вигідно на виробничій фірмі «Пласт».

Компанія «Пласт» пропонує своїм клієнтам купити поліетиленові пакети, виготовлені з високоякісних матеріалів. Їх можна використовувати в будівельній сфері, домашньому та сільському господарстві, торгівлі та інших областях. У списку експлуатаційних характеристик подібних виробів значаться:

пакети поліетиленові

мала вага;

зручність використання;

герметичність;

стійкість до зовнішніх чинників;

вибір оптимального розміру;

регулювання ступеня прозорості.

Асортимент продукції, або які купити поліетиленові пакети

 «Пласт» - одна з провідних компаній на українському ринку пакувальної продукції. Ми організували власне виробництво, тому наші клієнти можуть купити поліетиленові пакети не тільки зі складу, але і під замовлення. Це унікальна можливість визначити необхідні параметри і розмір партії.

Умовно подібну продукцію можна розділити на кілька категорій. У нас представлені пакети з поліетилену вирубною ручкою типу «банан», фасувальні кульки і пакети «майка». Відрізняються вони і за способом виробництва.

Пакети з ПНТ мають досить скромну щільність, тому не можуть використовуватися для фасування гострих або великовагових предметів. Зате вони відмінно підходять для побутових потреб.

Пакети з ПСТ є універсальним варіантом для торгівлі, оскільки можуть справлятися з будь-якими навантаженнями. Єдиний виняток - будівельне сміття.

Пакети з ПВТ відрізняються підвищеною міцністю, стійкістю до розтягування.

Поліетиленові пакети також класифікують за типом задіяного сировини. Упаковка з первинних матеріалів виходить особливо міцною, а з вторинних - більш дешевою.

купити поліетиленові пакети

Чому варто купити поліетиленові пакети в компанії «Пласт»

 Компанія «Пласт» пропонує своїм клієнтам купити поліетиленові пакети високої якості і замовити вироби з фірмовою символікою. Ми готові нанести на упаковку ваш логотип або слоган, перетворивши її в ефективний рекламний засіб.

Співпраця з «Пласт» має і інші переваги:

ми використовуємо тільки безпечну сировину;

працюємо з досвідченими фахівцями;

дотримуємося всіх існуючих норм і стандартів;

виготовляємо пакети за індивідуальними параметрами замовника.

Вам залишається лише зателефонувати за контактними телефонами та висловити свої побажання менеджерам компанії «Пласт».