Фірмові поліетиленові пакети з логотипом

фірмові пакети Ви підприємець, значить знаєте, що для того щоб витримувати високий рівень конкуренції, потрібно використовувати всі види просування свого бренду. Пакети з логотипом Вашої компанії - один з найдоступніших і поширених носіїв реклами, який не можна залишити без уваги, і в той же час пакети - це практична упаковка.

Цей різновид фірмової продукції вельми популярний, адже має презентабельний вигляд, радує своїм зовнішнім виглядом,і підсилюючи увагу до товару чи послуги.

На пакеті може бути надрукований не тільки логотип, але також телефони, адреси або будь-яка інша інформація про Вашу фірму. Поки людина принесе додому покупку в вашому фірмовому пакеті, увагу на нього зверне маса перехожих, що підвищить число потенційних покупців Вашого рекламованого товару.

Такими прийомами користуються провідні сучасні маркетологи, які не тільки продають пакети з логотипом, а й використовують їх в якості безкоштовної упаковки.

Поліетиленові пакети зручні та практичні, а так само вони не дорогі в порівнянні з паперовими пакетами. Ці вироби з фірмовою символікою використовують не тільки для подачі представницької продукції на виставках і презентаціях, але і в якості упаковці свого товару.

Головне достоїнство цього методу - можливість замовлення великим тиражем за мінімальними цінами. На відмінність друку на поліетиленових пакетах високого тиску типу «банан» методом трафаретного друку (шовкографії), ми здійснюємо друк на різноманітних видах поліетиленової плівки з великою швидкістю та стабільною якістю. Наші флексомашини працюють автоматично. Завдяки тому, що плівка поліетиленова для пакетів виготовляється також у нашому екструдерному цеху, ми мінімізуємо можливість появлення бракованих виробів.

пакети з логотипом Одними з найбільш популярними є фірмові пакети банан з логотипом. Як правило, на нашому виробництві виготовлюються пакети, що мають розміри 40х50, 30х40 см та близькі до них. Пакети можуть мати укріплену вирубну ручку. Стандартна щільність поліетилену для таких пакетів - 50 мікрон.
Окрім “бананів”, ми пропонуємо фірмові пакети майка для будь-яких торгівельних мереж.

Одним з найбільш дієвих маркетингових ходів і ефективним видом реклами є використання поліетиленових пакетів з логотипом, які завжди необхідні в побуті, і в той же час несуть важливу для покупців інформацію.

Наша фірма може запропонувати пакети з Вашим логотипом, які будуть вирізнятися фірмовим стилем, оригінальністю, високою зносостійкістю, довговічністю, практичністю і повною водонепроникністю.

Замовляючи пакети поліетиленові, Ви отримаєте продукцію відмінної якості в обумовлені терміни. Наші працівники знають свою справу, мають великий досвід в поліграфії, порадять Вам вибрати оптимальний тираж, і прорахують вартість. При розробці дизайну буде враховуватися побажання замовника, і друк зображення здійсниться після його затвердження.

Виготовлення поліетиленових пакетів у нас - це висока якість і прийнятна ціна. Контактний телефон - ☎️ 067-734-83-96.