Чому варто віддати вибір поліетиленовим пакетам банан

Поліетиленові пакети є на сьогоднішній день одними з найбільш поширених товарів. І пакети банан користуються особливою популярністю, так як багато компаній вибирають такий тип пакетів для розміщення на них реклами та друк логотипів. Завдяки великому полю друку на цих виробах можна крупно розмістити рекламу, логотипи, що добре привертають увагу споживачів. А завдяки презентабельному зовнішньому вигляду пакети банан будуть експлуатуватися досить довго, що подовжує час роботи реклами. У такі пакети упаковують товари більш 90% компаній і виробників. У них упаковують: одяг, взуття, медпрепарати, виставкові сувеніри, подарунки та інше.

У нас ви можете придбати пакети банан - вироби іміджевого класу за ціною побутових, так як вартість у нас, як у виробника, набагато нижче, ніж у посередників.

Особливості поліетиленових пакетів банан

Пакети банан прийнято відносити до виробів іміджевого класу, так як вони мають естетичний зовнішній вигляд. З їх допомогою можна підкреслити особливий стиль компанії і вигідно розмістити рекламу. Їм також віддають перевагу безліч елітних магазинів і бутиків. Завдяки невеликим оптовим цінам, дозволити собі купити такі пакети може будь-хто.

пакети банан 

Пакети банан мають досить зручні ручки, які до того ж дуже акуратно виглядають. Рівна прямокутна форма дозволяє пакетам з логотипом зберігати форму малюнка, не витягуючи і не деформуючи його. Спеціальна складка на дні пакету робить їх досить місткими і при цьому компактними. Вони не займають багато місця при зберіганні, але при цьому в них можна упаковувати чималі товари. Крім того, ми можемо виготовити прозорі пакети з ручкою, які дозволяють розглядати товар. Білі пакувальні вироби, навпаки, приховують вміст за презентабельним видом. Ще одна популярна колірна категорія - чорний пакет.

Якщо вам потрібні пакети великих розмірів, то у нас є можливість виготовити їх з укріпленими ручками (пакети з рейтером), за рахунок яких поліпшується їх вантажопідйомність, збільшується термін експлуатації.

Матеріали для виробництва пакетів банан:

ПВТ - поліетилен високого тиску. Пакети з даного матеріалу мають гладку м'яку текстуру, і не шарудять. Це надійний варіант, який стане в нагоді в масі випадків.

ПНТ - поліетилен низького тиску. Пакети з даного матеріалу мають жорстку матову поверхню і шарудять.

ПСТ - поліетилен середнього тиску. Пакети з даного матеріалу мають матову поверхню середньої жорсткості, і не дуже шарудять.

Купити пакети банан недорого

купити пакети банан 

Наша компанія займається виготовленням різноманітних пакетів банан. Ми налагодили їх виробництво у самих різних модифікаціях, і пропонуємо купити їх за вигідною оптовою ціною. При цьому якість наших послуг завжди на високому рівні, а ціни доступні кожному.

Ми гарантуємо якість продукції: використовуємо найкращу сертифіковану сировину, яку ми закуповуємо у надійних постачальників, з якими співпрацюємо довгі роки. Ви можете бути впевнені, що не отримаєте неякісну продукцію: адже по виходу з технологічної лінії, вся продукція проходить контроль якості.

Завдяки технічній оснащеності виробництва, ми можемо виготовити будь-яку кількість поліетиленових пакетів банан з друком вашого логотипу або будь-якого іншого зображення. Брендування пакетів банан в умовах виробництва обійдеться дешевше, ніж в поліграфії.

Для нас важлива не тільки якість, але і естетика: тому, пакети банан мають рівномірний насичений відтінок, правильну геометрію ручок. Наші пакети точно витримають заявлене навантаження: вони надійні, довговічні і підходять для багаторазового використання.

Якщо у вас є питання - ми з радістю відповімо на них. Звертайтеся до нас за телефоном ☎️ 067-734-83-96, або по електронній пошті komp_plast@ukr.net, і ми проведемо для вас безкоштовну консультацію та швидко виконаємо прорахунок замовлення, щоб найскоріше запустити його у виробництво.